Unionchem wis specialized ing produksi lan dodolan kimia beluk kualitas dhuwur. Produk kita isine sawetara hydrocolloids kanggo aplikasi sing godhongé amba kalebu pangan, kosmetik, care personel, reresik kluwarga, textile, nggawe kertas, Keramik, Paint & nutupi, oilfield, mining, etc. Saben produk ndarbeni fungsi banget lan unik ing thickening, suspension, kontrol rheology, flocculation, etc ing aplikasi dhewe.

maca liyane

News & Events

menyang kita
  • Pameran
    Pameran
    19-04-30
    We have participated in more than 20 exhibitions,obtains the highest pr...
  • pabrik Tour
    pabrik Tour
    19-04-30
    Till now, the merchandise list has been updated on a regular basis and ...
maca liyane

Tampilan Online Chat!