Babagan awake dhewe

Company Brief introduksi

Unionchem wis specialized ing produksi lan dodolan kimia beluk kualitas dhuwur. Produk kita isine sawetara hydrocolloids kanggo aplikasi sing godhongé amba kalebu pangan, kosmetik, care personel, reresik kluwarga, textile, nggawe kertas, Keramik, Paint & nutupi, oilfield, mining, etc. Saben produk ndarbeni fungsi banget lan unik ing thickening, suspension, kontrol rheology, flocculation, etc ing aplikasi dhewe.

We are setya kanggo Pabrik lan sumber kualitas dhuwur lan produk lingkungan loropaken. Produksi utama teliti karo ISO9001 system.Quality Manajemen kualitas strictly kontrol saka mentahan materi kanggo desain product.Production final lan fasilitas sing majeng ketemu standar internasional lan pengawasan kualitas lan kontrol lab.equipped ing situs produksi. The produk kualitas lan layanan sing uga disetujoni dening pelanggan luar negeri.

We ngatur dipercaya lan cepet transportasi & layang kanggo kita pelanggan. Product sing aman dilindhungi dening packing.We kualitas suwene supaya saham kanggo macem-macem produk kita ing kita Warehouse kanggo mesthekake pas wektune layang lan aman.

tim experienced kita bisa karo pelanggan ing request tartamtu utawa specification teknis lan ngusulaké produk selaras karo ilustrasi lan data, èfèktif layanan pelanggan kita netepi produk.

Karo pengabdian lengkap ing produk kita, kita anjog dadi produsen paling profesional lan supplier in high quality, biaya efektif lan pas wektune layang.



Tampilan Online Chat!