за нас

добредојден

Unionchem е специјализирана за производство и продажба на високо квалитетни специјализирани хемикалии. Нашите производи ги опфаќа широк спектар на хидроколоиди за широка апликации вклучува храна, козметика, нега на персоналот, чистење во домаќинството, текстил, хартија, керамика, бои и обложување, нафтено поле, рударството, итн. Секој производ поседува одлична и единствена функционалност во задебелување, суспендирање, контрола rheology, флокулација и слично во неговата примена одделно.

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!