за нас

Компанијата Краток вовед

Unionchem е специјализирана за производство и продажба на високо квалитетни специјализирани хемикалии. Нашите производи ги опфаќа широк спектар на хидроколоиди за широка апликации вклучува храна, козметика, нега на персоналот, чистење во домаќинството, текстил, хартија, керамика, бои и обложување, нафтено поле, рударството, итн. Секој производ поседува одлична и единствена функционалност во задебелување, суспендирање, контрола rheology, флокулација и слично во неговата примена одделно.

Ние сме посветени на производство и снабдување со висок квалитет и еколошки производи. Производството се следи со ISO9001 system.Quality управување со квалитетот е строго контролирана од суровина до финален дизајн product.Production и објектот се во напредна фаза за да се исполнат меѓународните стандарди и квалитет инспекција и контрола lab.equipped на местото на производство. квалитетот на производот и услугата се добро одобрен од страна на клиентите во странство.

Ние организираме сигурен и брз транспорт и испорака на нашите клиенти. Производ се безбедно заштитени со соодветен квалитет packing.We задржи резерви за избор на нашите производи во нашиот магацин за да се обезбеди навремено и безбедно испорака.

Нашиот искусен тим може да работи со клиенти на нивните специфични барање или технички спецификации и да се предложат прилагодено производ со илустрација и податоци, ефикасно да ги сервисира нашите клиенти во согласност производ.

Со целосна посветеност на нашите производи, ние сме водечки да биде најмногу професионална производител и снабдувач со висок квалитет, ефикасна и навремена испорака.WhatsApp Онлајн Chat!