Rreth nesh

Kompania hyrje të shkurtër

Unionchem është e specializuar në prodhimin dhe shitjet e kimikateve specialiteti me cilësi të lartë. Produkti ynë mbulon një gamë të HYDROCOLLOIDS për aplikime të gjera përfshin ushqim, kozmetike, kujdes të personelit, të pastrimit të shtëpisë, tekstile, letër, qeramike, Paint & Veshje, fushë nafte, minierave, etj. Çdo produkt zotëron funksionalitet të shkëlqyer dhe unike në trashje, pezullimin, kontroll rheology, flocculation, etj në aplikimin e tij veç e veç.

Ne jemi të angazhuar për prodhimin dhe furnizimin me cilësi të lartë dhe produkte të mjedisit miqësore. Prodhimi është monitoruar me ISO9001 system.Quality menaxhimit të cilësisë është i kontrolluar rreptësisht nga lëndë të parë për hartimin përfundimtar product.Production dhe objektit janë shumë të avancuara për të përmbushur standardet ndërkombëtare dhe inspektimit të cilësisë dhe kontrollit të lab.equipped në vend të prodhimit. Cilësinë e produktit dhe shërbimit janë miratuar edhe nga konsumatorët jashtë vendit.

Ne organizojmë transportin besueshme dhe të shpejtë & ofrimit për klientët tanë. Product janë të mbrojtura në mënyrë të sigurtë nga packing.We duhur të kualitetit të mbajtur rezervat për një shumëllojshmëri të produkteve tona në magazinë tonë për të siguruar shpërndarjen në kohë dhe të sigurt.

Ekipi ynë me përvojë mund të punojnë me klientët në kërkesën e tyre specifike apo specifikimet teknike dhe të propozojë produkt përshtatur me ilustrim dhe të dhënat, në mënyrë efektive të shërbimit të klientëve tanë në përputhje produktit.

Me përkushtim të plotë për produktet tona, ne jemi kryesor të jetë më profesionale prodhues dhe furnizues në cilësi të lartë, me kosto efektive dhe në kohë të ofrimit të.WhatsApp Online Chat!