tentang Kami

wilujeung sumping

Unionchem ieu husus dina produksi jeung jualan bahan kimia husus kualitas luhur. produk urang nyertakeun sauntuyan hydrocolloids pikeun aplikasi lega ngawengku dahareun, kosmetik, miara tanaga, beberesih rumah tangga, tékstil, pembuatan makalah, keramik, cet & palapis, oilfield, pertambangan, jsb. Unggal produk owns fungsionalitas alus teuing jeung unik di thickening, gantung, kontrol rheology, flocculation, jsb di aplikasi na nyalira.

maca deui

News & Kajadian

kana kami
  • paméran
    paméran
    19-04-30
    We have participated in more than 20 exhibitions,obtains the highest pr...
  • pabrik Tour
    pabrik Tour
    19-04-30
    Till now, the merchandise list has been updated on a regular basis and ...
maca deui

certifications

kaajenan

WhatsApp Online Chat!