Tentang Kami

Parusahaan bubuka singket

Unionchem ieu husus dina produksi jeung jualan bahan kimia husus kualitas luhur. produk urang nyertakeun sauntuyan hydrocolloids pikeun aplikasi lega ngawengku dahareun, kosmetik, miara tanaga, beberesih rumah tangga, tékstil, pembuatan makalah, keramik, cet & palapis, oilfield, pertambangan, jsb. Unggal produk owns fungsionalitas alus teuing jeung unik di thickening, gantung, kontrol rheology, flocculation, jsb di aplikasi na nyalira.

Kami komitmen ka rancang sarta nyadiakeun kualitasna alus sarta produk ramah lingkungan. produksi anu diawaskeun ku ISO9001 system.Quality manajemén kualitas mastikeun dikawasa ti bahan baku nepi ka design product.Production final sarta fasilitas anu maju papanggih standar internasional jeung pamariksaan kualitas jeung kontrol lab.equipped dina situs produksi. Kualitas produk jeung layanan nu ogé disatujuan ku konsumén di mancanagara.

Urang ngatur dipercaya jeung KUMIS angkutan & pangiriman ka konsumén urang. Produk anu aman ditangtayungan ku packing.We kualitas ditangtoskeun tetep saham keur rupa-rupa produk urang di gudang kami pikeun mastikeun pangiriman timely tur aman.

Tim ngalaman kami bisa dianggo ku konsumén dina pamundut husus maranéhanana atawa spésifikasi téhnisna sarta ngajukeun produk ngaropéa jeung ilustrasi na data, éféktif jasa konsumén urang sasuai produk.

Kalawan kumawula pinuh on produk urang, urang téh ngarah janten produsén paling profésional sarta supplier dina kualitas luhur, ongkos éféktif jeung timely pangiriman.



WhatsApp Online Chat!